Fogszabályozás Budapest

 

Fogszabályozás bevezető

Egyre többen keresnek meg minket fogszabályozással kapcsolatban. A legfőbb indok, hogy valaki fogszabályozás iránt érdeklődik, hogy szebb mosolyt szeretne, szabálytalan fogazatát szeretné rendesen beállíttatni. Sokaknak okoz lelki problémát, gátlást, hogy fogsora nem szabályosan áll, mely hatással lehet társasági életére is, hiszen nem mer mosolyogni, „szégyelli” fogazatát. A jó hír szerencsére, hogy a mai modern tudománynak és technológiának köszönhetően ezen nagyon könnyen és hatékonyan lehet segíteni. A most következő cikkben részletesen átnézzük a fogszabályozással kapcsolatban felmerülő lehetőségeket, kérdéseket, kételyeket, hogy mindenki tisztában lehessen a fogszabályozás jelenlegi helyzetével.

Fogszabályozás Budapest - Mosoly

Fogszabályozás Budapest

Milyen előnyökkel jár a fogszabályozás?

Mielőtt belemennénk a fogszabályozás részleteibe, fontos áttekinteni, hogy milyen előnyökkel jár a fogszabályozás, mire is lehet pontosan számítani.

  • Szebb, vonzóbb mosoly. Ez az első és legfontosabb előnye a fogszabályozásnak, a beszabályozott fogak után olyan érzése lesz, mintha újjászületne, és egy új ember mosolyogna Önre vissza a tükörből. Egy szép és rendezett fogsor mindenkinek feltűnik, a fogszabályozás után nem győzi majd zsebre tenni a dicséreteket.
  • Magabiztosság, gátlásosság megszűnése. Egy-egy sikeres fogszabályozás után nem győznek fogorvosainknak hálálkodni az érintett betegek. Beszámolóik szerint teljesen megváltozott az életük, önbizalmuk megnőtt, nem okoz gondot társaságban, üzleti meetingen szabadon mosolyogni, nincs mit szégyellni, takargatni.
  • Kevésbé feszélyezett, nyugodtabb élet. Igen, sokan panaszkodnak nekünk, hogy társaságban, családi összejöveteleken, találkozókon nem mernek, tudnak szabadon mosolyogni és ez gyakran komoly lelki megterhelést okoz. Folyamatosan az jár a fejükben, hogy feltűnő legyen, észrevegyék szabálytalan fogazatukat. Szerencsére a mai modern fogszabályozásnak köszönhetően biztos megoldást tudunk kínálni betegeinknek, akik néhány hónapos kezelés és fogszabályozás után gátlások nélkül élvezhetik a társasági életet, családi eseményeket, találkozókat.
  • Egészségesebb fogazat. A legtöbben a fogszabályozást csak esztétikai okokra hivatkozva szeretnék elvégezni, ám ugyan ilyen jelentős a fogak épségének megőrzése. A szabálytalan fogsorban rendellenes erőhatás lép fel, mely – a fogszabályozás nélkül- súlyos fogágy betegségekhez vezethet.

 

Kinek szükséges a fogszabályozás?

 

Fogszabályozás Budapest - Száj

Fogszabályozás Budapest

A fogszabályzásra értelem szerűen annak van szüksége, akinek a fogai nem szabályszerűen, hanem rendellenesen nőttek, fejlődtek. Szerencsére ma már ezen nagyon könnyen és kíméletesen lehet segíteni a modern fogszabályozási technikáknak köszönhetően. Fontos még egyszer kihangsúlyozni, hogy az esztétikai kérdés mellett a fogaink egészségének megőrzése is rendkívül fontos.

A fogszabályozásban a nagyszerű, hogy megőrizheti saját fogait, nem szükséges fogpótlásokat, műfogat alkalmazni, ráadásul a fogszabályozás végleges megoldást jelent. Ha sikeresen beszabályoztuk fogait, az örök megoldást jelent a problémára, fogai nem fognak rendellenesen „visszaállni”.

A fogszabályozás egy kíméletes megoldás. A helytelen pozícióban lévő fogakat 15-25 hónap alatt beállítjuk a helyére. Az akár 2 éves időtartamra azért van szükség, mert a fogszabályozás egy finom ám határozott művelet, a fogakat nem erőltetjük, hanem „visszatereljük” az ideális helyre figyelembe véve az esztétikai és anatómiai szempontokat.

 

Hogyan történik a fogszabályozás? – A fogszabályozás lépései.

  1. Fogszabályozás 1. lépés: Kapcsolatfelvétel, konzultáció. Amennyiben úgy érzi, hogy szükséges a fogszabályozás, első lépésként időpontra kell jelentkezni, melynek során felmérjük fogazata állapotát, megbeszéljük a pontos részleteket, illetve árajánlatot teszünk Önnek. Ismertetjük milyen lehetőségek közül választhat, melyen megoldásokat tudunk biztosítani, melyek megfelelnek igényeinek és elvárásainak. Ezen kívül természetesen, ha bármilyen kérdése merülne fel a fogszabályozás menetével kapcsolatban, azokat is szívesen megválaszoljuk. A konzultáció végeztével, amennyiben Önnek is megfelelő, időpontot egyeztetünk, hogy minél hamarabb megkezdhessük a fogszabályozást.
  2. Fogszabályozás 2. lépés: Röntgenfelvétel elkészítése. A fogszabályozás megkezdése előtt pontosan fel kell mérnünk fogazata állapotát. Rendelőnk professzionális, magas minőségű röntgengépekkel felszerelt, így a fogszabályozás második lépésében részletesen felmérjük és átlátjuk hol és mit kell korrigálni. A röntgenfelvétel elkészítése után több javaslatot is teszünk Önnek, hogy milyen fogszabályozási megoldásokat lehet/érdemes alkalmazni.
  3. Fogszabályozás 3. lépés: Lenyomatvétel. A konzultáció és a röntgenfelvétel után, lenyomatot készítünk fogazata állapotáról, hogy pontos és részletes tervet készíthessünk a fogszabályozás megkezdése előtt.
  4. Fogszabályozás 4. lépés: Fogszabályzó kiválasztása.
Láthatatlan Fogszabályozás Budapest

Láthatatlan Fogszabályozás Budapest

Fogszabályozás Budapest

Budapesti fogászatunkban a legmodernebb eszközökkel végezzük a fogszabályozást. Szakavatott kollégáink évtizedes tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek. Büszkék vagyunk rá, hogy több száz elégedett páciensünk arcára sikerült -szebb- mosolyt varázsolni. A kezelések végeztével drámai különbségeknek lehettünk tanúi. Betegeink elmondása alapján a fogszabályozás után önbizalmuk megnőtt, társasági életükben is hatalmas változások mentek keresztül. Budapesti fogászati rendelőnkben örömmel állunk az Ön rendelkezésére is.

Sikeres fogszabályozás munkáink

Budapest Fogszabályozás Előtte - Utána

Budapest Fogszabályozás Előtte – Utána

Budapest Fogszabályozás Előtte - Utána

Budapest Fogszabályozás Előtte – Utána

Budapest Fogszabályozás Előtte - Utána

Budapest Fogszabályozás Előtte – Utána

Budapest Fogszabályozás Előtte - Utána

Budapest Fogszabályozás Előtte – Utána

 

Vélemények pácienseinktől, fogszabályozás Budapest

 A fogszabályozás előtt nagyon zárkózott voltam fogaim miatt. Társasági események alkalmával mindig feszűlt voltam, szégyeltem a fogaimat, nem tudtam felszabadultan mosolyogni. Szerencsére ez mára megváltozott.

 

Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, a fogszabályozás megváltoztatta az életemet!

 

Ha érdeklik a fogszabályozás árak, kérem látogassa meg az aloldalunkat, ahol példát is láthat az árazásra.

 

Fogorvos BudapestFogászat Budapest

Budapesti fogorvost keres? Kérjen időpontot, ingyenes állapotfelmérést!